Kemalpaşa'da izolasyon denetimleri sürüyor

Kemalpaşa'da izolasyon denetimleri sürüyor

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu, Bağyurdu, Ulucak ve Damlacık Mahalleleri'nde koronavirüs testleri pozitif çıkması nedeniyle karantinada olan vatandaşlar denetlendi.  

Kemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden evlerinde izolasyona tabi tutulan kişilerin bilgilerini alan ekipler, izolasyon şartlarına uyulup uyulmadığını denetledi. Evlerin yanı sıra Ören Mahallesi'nde bulunan Pazaryeri'de denetlendi. 

4-372.jpg

Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada "Yapılan denetimlerdeki amacın, izole olarak evde kalması gereken pozitif hastalar ve temaslıların dışarıya çıkıp hastalığı yaymalarını engellemektir. Kemalpaşa'da ekiplerimiz ile denetimleri sıkı bir şekilde yapıyoruz. Evlerini ziyaret ettiğimiz kişilerin sorunları varsa onları da not alıp gereğini yapıyoruz. Denetimler ilçemizde aralıksız devam edecek. Bu sürecin Sağlık Bakanlığı'nın tedbirleri, sağlık çalışanlarının özverisi ve vatandaşlarımızın sağduyusu ile ortak bir mücadele ile atlatılacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

8-059.jpg

Yapılan denetimlere Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, Kemalpaşa Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Enver Çilengiroğlu ve Mahalle Muhtarları katıldı. Denetimlerde vatandaşların karantina kurallarına uydukları gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.