KEMALPAŞA'DA MARKA PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

KEMALPAŞA'DA MARKA PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve İl Yönetim Kurulu üyelerine, ilçede yapılan projeleri anlattı.

AK Parti İl Başkanlığı haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısını Kemalpaşa'da gerçekleştirdi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İl Başkanı Bülent Delican ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine ilçede yapımına başlanan ve tamamlanmak üzere olan projeleri tanıttı. Yarı olimpik kapalı-ısıtmalı yüzme havuzu ve kına konağı, Kongre Merkezi, ve alanında Türkiye'nin en büyük göl parkı olan Binali Yıldırım Gölpark projelerini tanıtan Uğurlu, Kemalpaşa'yı bir bütün olarak ele aldıklarını ve şuan ilçenin her bölgesinde çalışma yaptıklarını vurguladı.

Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 

"Bugün İl Başkanlığımızın haftalık yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yapıyoruz. Toplantı öncesi İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ilçe merkezinde yapımı devam eden marka projelerimizi tanıttık. Her şeyden önce bizim AK Partili bir belediye olarak farklı olduğumuzu zaten kendileri de partili olarak biliyorlar. Ancak, Sayın Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde bu davanın bir neferi olarak ilçemize 20 yılda yapılmayan hizmetleri 3 yılda yaptığımızı kendilerine göstermek istedik. Şuanda ilçe merkezi dahil olmak üzere bütün mahallelerimizde belediyemizin çalışması mevcuttur yada tamamlanmıştır. Göreve başladığımız da sadece bir yere değil ilçenin tamamına imkanlar dahilinde hizmet edeceğimizi söylemiştik. Vaat edip de yapmadığımız hiçbir projemiz kalmadı. Hatta ve hatta  vaatlerimiz arasında olmayan bir çok yatırımda yaptık. Bunları tamamen kendi imkanlarımız ile halkımızın hizmetine sunduk ve ayrıca geçmiş dönemden kalma borçları da ödedik. İnşallah seçime bir kaç ay kala temel atan değil, açılış yapan bir belediye olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz"

DELİCAN: AK PARTİLİ BELEDİYENİN FARKI


AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise, Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı projeleri gezdiklerini ve bir kez daha AK Partili Belediyenin farklı olduğunu tüm İzmir kamuoyuna göstermiş olduklarını söyledi. Delican, "Haftalık il yönetim kurulu toplantımızı Kemalpaşa Belediyemiz tarafından ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda yapmak için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kemalpaşa'ya geldik. Toplantı öncesi Başkanımızın ilçeye kazandırdığı ve marka projeler olan bazı projeleri gezdik. Bir kez daha gördük ki AK Partili Belediyeler, laf değil hizmet üretiyor. Başkanımız borçlu bir belediye devraldığında belki kimse bu hizmetleri yapacağına inanmıyordu. Ama biz AK Parti olarak AK Partili Belediye Başkanının gece-gündüz demeden çalışıp hizmet yapacağına inanıyoruz. Çünkü bizim davamız, bu halka hizmet etmektir. Bu anlamda Kemalpaşa'ya eşsiz eserler kazandıran Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.


Projelerin tanıtımının ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ve açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin gerçekleştirdiği 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda yapıldı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.