KEMALPAŞA'DA MEHTERANLI BAYRAMLAŞMA

KEMALPAŞA'DA MEHTERANLI BAYRAMLAŞMA

Kemalpaşa Belediyesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına mehteran ekibi de katıldı. Programa katılan mehteran ekibi Başkan Arif Uğurlu ve Başkan Yardımcıları ile bayramlaştılar.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bayram öncesi personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.  Belediye binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Kemalpaşa Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün kıyafetleri ile katılması ilginç görüntüler oluşturdu. Mehteran Bölüğü ve diğer personellere yapılan ikramın ardından personellerle tek tek tokalaşarak bayramlaşan Başkan Uğurlu, personelin kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.
Başkan Uğurlu, “Bayramlar bizim toplumumuz için çok önemli. İlçemize birlikte hizmet eden siz değerli mesai arkadaşlarımın ve ailelerinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.


Kemalpaşa Belediyesi çalışanları ile birlikte Kemalpaşa’da çok güzel işler yaptıklarını kaydeden Başkan Uğurlu, açıklamasında , “Hepimiz şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine kısaca hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzde mübarek bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı var. Bayram tatilini iyi değerlendirin, ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin.  Ailelerinize selamlarımızı iletin. Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.