KEMALPAŞA'DA RUHSATLAR BAŞKAN UĞURLU'DAN

KEMALPAŞA'DA RUHSATLAR BAŞKAN UĞURLU'DAN

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yeni iş yeri açan esnaflara hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor hem de ruhsatlarını teslim ediyor.

Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yen iş yeri açmış olan ve gerekli belgeleri tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan esnafları ziyaret ederek, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını kendilerine teslim ediyor. Esnafların ruhsat alabilmek için belediye tarafından istenilen şartları sağlayıp ruhsat almaya hak kazandıklarını dile getiren Başkan Uğurlu, "Biz bu uygulama ile yeni iş yeri açmış olan esnaflarımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor hem de ziyaret esnasında hediye olarak ruhsatlarını götürüyoruz. Böylelikle esnaflarımızda hem daha mutlu oluyor hem de ziyaretimiz oldukça samimi bir ortamda gerçekleşiyor. Her alanda olduğu gibi esnaflarımızla da yakından ilgileniyor, her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.


birilerinin kriz çığırtkanlığı yaptığı şu dönemde Kemalpaşa'da söylenenlerin aksine her geçen gün yeni bir iş yeri ve işletmenin açıldığını belirten Uğurlu açıklamasında şunları söyledi:


"Türkiye büyüyor, İzmir büyüyor, Kemalpaşa büyüyor. İnanıyorum ki bu gün ülkemizin bütün bölgelerinde bu büyüme gerçekleşmekte. Ancak ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyenler sürekli olarak kriz çığırtkanlığı yapmaya devam ediyorlar. İşte onlara buradan cevap veriyoruz. Kemalpaşa'da her geçen gün yeni bir işletme açılıyor buna paralel olarak istihdam artıyor ve ekonomimiz güçleniyor."


Uygulamaya şaşıran esnaflar ise Başkan Uğurlu'nun bu davranışını olumlu bulduklarını kaydettiler. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.