Kemalpaşa'da Şampiyonluğun Ayak Sesleri

Kemalpaşa'da Şampiyonluğun Ayak Sesleri

İzmir 1. Amatör Ligi’nin 6. Grubunda mücadele eden Kemalpaşa Esnafgücü Spor, şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerliyor. 

8 Ocak Pazar günü Kemalpaşa Şehir Stadı’nda karşılaştığı, Bornova Gençlik Futbol Kulübü’nü 5-0 gibi farklı bir skorla geçen Kemalpaşa Esnafgücü Spor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan kazandı.
 
İzmir 1. Amatörler Ligi’nin 6. Grubunda Kemalpaşa’nın temsilcilerinden olan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, 14 haftalık ligin 12. Haftasını da lider kapattı. 8 Ocak 2017 tarihinde Kemalpaşa Şehir Stadı’nda Bornova Gençlik Futbol Kulübü’nü ağırlayan Kemalpaşa Esnafgücü Spor, karşılaşmayı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puan kazan Kemalpaşa Esnafgücü Spor’a galibiyeti getiren golleri; Halit Çalışır, İsmail Arıcı, Mustafa Metin, Soner Ergün ve Fatih Ağbaba attı.

Ligin bitimine iki hafta kala kazandığı üç puanla liderliğini sürdüren Kemalpaşa Esnafgücü Spor, puanını 27’ye çıkardı. Kemalpaşa Esnafgücü Spor almış olduğu bu sonuçlarla lig sonu şampiyonluğa çok yaklaşmış oldu. 

Kemalpaşa Esnafgücü Spor’un kazanmış olduğu bu önemli zaferin ardından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’da başta sporcular olmak üzere tüm camiayı tebrik etti. Uğurlu konuyla ilgili şu sözleri söyledi:

“Spor’un sevilmesi, yaygınlaşması ve spor aracılığı ile Kemalpaşamızın tanıtılmasına katkı sunan Kemalpaşa Esnafgücü Spor camiasını tebrik ederim. Başarılarını şampiyonluk ile taçlandırmalarını gönülden temenni ediyorum. Diğer kluplerimizdende aynı başarıyı bekliyoruz.Daima spora ve sporcuya destek olacağız. Kemalpaşamızı sporda da istenilen noktalara ulaşması için elimizden geleni yapacağız. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.