Kemalpaşa'da spor salonları tamamen yenilendi

Kemalpaşa'da spor salonları tamamen yenilendi

Kemalpaşa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçede bulunan beş spor salonu tamamen yenilendi. Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada spor salonlarının, bu hafta itibariyle Kemalpaşalıların hizmetine sunulacağı bildirildi

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Kemalpaşa'da bulunan spor salonlarının tamamen yenilendiğini açıkladı. Kemalpaşa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçede bulunan beş spor salonunun bütün zemin, soyunma odaları ve teknik aksamları yenilendi ve boyama işlemleri tamamlandı.

fjyxu0wxiaexhad.jpg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge ile spor salonunda gerçekleştirilen çalışmaları denetledi. Yapılan açıklamada, spor salonlarının, bu hafta itibariyle Kemalpaşalıların hizmetine sunulacağı bildirildi.

fjyxznixsaul4kv.jpg

Kemalpaşa Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"İlçemizde bulunan 5 adet çok amaçlı salonunun bütün zemin, soyunma odaları ve teknik aksamları yenilenip, boyama işlemleri tamamlanarak vatandaşlarımızın en iyi şartlarda spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla kullanıma hazır hale getirildi. Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı ve İ.B.B. Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge'nin gerçekleştirdiği denetimler sonrası, spor salonlarımız yenilenen yüzüyle bu hafta itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır."

fjyxrcnxwaewvf3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.