Kemalpaşa'da ücretsiz kurslara başvurular başladı

Kemalpaşa'da ücretsiz kurslara başvurular başladı

Kemalpaşa Belediyesi, ücretsiz resim kursu ile giyim üretim teknolojisi, el sanatları teknolojisi ve dikiş kurslarının başlayacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediyesi, Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde vatandaşlara ücretsiz kurs imkanı sağlamaya devam ediyor. Hem yetişkin hem de çocuklara yönelik düzenlenen kurslardan yararlanan vatandaşların, sosyal yaşama katılımının desteklenmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda belediye, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile; ücretsiz resim kursu ve giyim üretim teknolojisi, kadın üst giysileri dikimi, eşofman, tayt, tişört dikimi, el sanatları teknolojisi, pike dikimi, ev mefruşatı dikimi ve kırk yama kurslarının başlayacağını duyurdu.

Yapılan paylaşıma göre; ilkokul ve yetişkin gruplarında hafta içi 09.00 - 12.00 saatleri arasında yapılacak olan resim kursu için başvuru yeri, 15 Temmuz Kültür Merkezi. Detaylı bilgi için 444 88 77 ve/veya 444 10 81 numaralı hatlardan yararlanılabiliyor.

f7cnebewiaektan.jpg

Giyim üretim teknolojisi, el sanatları teknolojisi ve dikiş kursları için ise başvurular, Okul Caddesi Aile Sağlığı Merkezi Üstü, Örnekköy / Kemalpaşa adresinden yapılacak. Kursa yönelik bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, 0 505 263 03 77 numaralı hat üzerinden öğretmen Aynur Çınar ile iletişime geçebiliyor.

f7cnxmuxgaegomr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.