Kemalpaşa'da yol ve kaldırımlar yenileniyor

Kemalpaşa'da yol ve kaldırımlar yenileniyor

Kemalpaşa Belediyesi, ilçenin tamamında yol ve kaldırımların yenilenmesi için başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Örnekköy Okul Sokak'ta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen parke taşı yenileme ve tadilat çalışmalarını yerinde incelemiş, incelemeye ilişkin paylaşımında ise "Emek veren ekiplerimize kolaylıklar dilerim." ifadelerini kullanmıştı.

e-5hvswucayz4n0.jpg

Örnekköy Okul Sokak çalışmalarının ardından 8 Eylül Caddesi'nde yapımı süren parke taşı çalışmaları da tamamlandı.

1-001.jpg

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerini tamamlamasının ardından, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hem çalışmaların tamamlandığı bölgeleri, hem de Atatürk Bulvarı'ndaki yaya kaldırımlarını süpürdü. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise tazyikli su ile gerçekleştirilen yıkama işleminde ilçe personeline destek oldu.

2.jpg

Kemalpaşalı vatandaşlar, Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçenin neredeyse tamamında gerçekleştirdiği yol ve kaldırımların bakım-onarım işlemlerinden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Kemalpaşalılar, Başkan Karakayalı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.