Kemalpaşa'da Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak Projesi sona erdi

Kemalpaşa'da Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak Projesi sona erdi

Kemalpaşa Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği Kemalpaşa’da Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak Projesi sona erdi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi'nin çocukların gelişimi için düzenlediği ve yaz tatili boyunca 827 öğrencinin katıldığı yüzme kursları sona erdi. 5-11 yaş arası çocukların yaz tatilini öğrenerek ve eğlenerek geçirdiği yüzme kurslarının açılış töreni yapıldı. Törende çocuklara başarı madalyası da verildi.

Törende konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı çocukların gelişimine önem verdiklerini ve Kemalpaşa'da yüzme bilmeyen çocuk kalmamasını önemsediklerini dile getirdi.

ust2ff.jpg

YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK

Kemalpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Haziran ayında kapıları açan yüzme havuzlarımızda 827 öğrenci eğitimlerini başarıyla tamamladı. Belediyemiz tarafından Armutlu, Bağyurdu mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde 14 Haziran’dan itibaren devam eden kurslarda -yüzme eğitimi gören 5-11 yaş arası 827 minik kursiyer bugün gerçekleştirilen kapanış etkinliğinde havuzları doldurdu. Kemalpaşa’da Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak Projesi kapsamında 15 eğitmen tarafından, yaz ayları boyunca profesyonel eğitim gören miniklere başarı madalyalarını Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve spor birimi sorumluları ve eğitmenleri takdim ederken, öğrenci velileri alkışlarla destek verdi" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.