Kemalpaşalı Genç Sanatçıların Büyük Başarısı

Kemalpaşalı Genç Sanatçıların Büyük Başarısı

Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonu finalinde bir hafta içinde gerçekleştirdiği 2 konser ile İzmirli sanatseverlerin karşısına çıktı.

Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonu finalinde bir hafta içinde  gerçekleştirdiği 2 konser ile  İzmirli sanatseverlerin karşısına çıktı.

Bunlardan ilki 27 Mayıs 2016 Cuma akşamı Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen “Koro&Orkestra” konseriydi. Türk Müziği Koro Şefi Sayın Murat Çubukçuoğlu yönetimindeki Türk Müziği Korosu seyircilerden tam not aldı. Sonrasında ise Uluslararası SANSEV Korolar Festivali’nden iki özel ödül ile dönen Batı Müziği Korosu sahnedeydi. Koro şefi Devrim Deniz Dalgıç yönetiminde 6 eser seslendiren koronun bir de sürpriz konuğu vardı. Dünya Koro Olimpiyatlarında ülkemize altın madalya kazandıran Boğaziçi Caz Korosu Şefi Masis Aram Gözbek sürpriz bir şekilde son eserde sahneye çıktı ve koroyu yönetti. Konser, orkestra şefi Anıl Kara’nın yönettiği eserlerle son buldu.

bc5f54a6-0610-4f19-bc8e-8cefc87f55ce

İkinci konser ise Solo Konseri’ydi. Türk ve Batı Müziği tarihinin seçkin eserleri öğrenciler tarafından 31 Mayıs 2016 Salı akşamı Yaşar Üniversitesi’nde seslendirildi. Geniş bir izleyici katılımı ile gerçekleştirilen konserin sonunda Okul Müdürü Mete Karapınar genç sanatçılara başarı belgelerini takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.