Kemalpaşalı Sanayiciler Ortak Akılla Yönetiyor

Kemalpaşalı Sanayiciler Ortak Akılla Yönetiyor

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesİ'nde Kemalpaşalı sanayiciler ortak akıl ile yönetiyor.

KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk,geçtiğimiz yıl sanayicileri bilgilendirmek amacıyla başlattıkları ve son derece iyi geri dönüşler aldıkları ‘Ortak Akıl’ toplantılarının sürdürüleceğini bildirdi. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, ilçede faaliyet gösteren Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda çoğunluğu KOSBİ sınırları içerisinde faaliyet gösteren dernek üyelerinin isteklerini dinleyen KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk, göreve geldiği günden bu yana KESİAD ile başlattığı iyi diyaloğun sürmesini arzu ettiklerini, sanayicilerin menfaatine olacak ne varsa ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti

“Şeffaf yönetim, ortak akıl”

KOSBİ yönetimi olarak şeffaf yönetim anlayışını ortak akıl mayasıyla harmanladıklarını ve bunun da sanayiciler nezdinde büyük bir kabul gördüğünü anlatan Porsuk, KOSBİ merkezinde düzenledikleri ve yüzlerce firma temsilcisinin katıldığı bilgilendirme toplantılarının her üç ayda bir yapmayı düşündüklerini söyledi.

Sanayicilerimizle iyi bir sinerji yakaladık

Oluşturulan kurumsal yapı, altyapı ve üst yapı hizmetleriyle Türkiye’nin en güçlü OSB’leri arasına girmeyi başardıklarını ifade eden Porsuk, “İnanıyorum ki sanayicilerimizle meydana getirdiğimiz bu sinerji çok büyük yatırımlarımızın önünü açacak. Hali hazırda süren projelerimizin yanı sıra enerji alanında da bölgemizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve önümüzdeki günlerde netleşecek olan bir proje için çalışıyoruz. KOSBİ üyelerinin üretim maliyetlerini düşürmek için projeler üretmeye devam edecek” dedi.

KOSBİ ile KESİAD et tırnak gibi

Yönetim kurulu olarak göreve yeni geldiklerini ve daha önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KOSBİ yönetimine iade-i ziyaret yapmak istediklerini belirten KESİAD Başkanı Zeki Yöndem ise, Kemalpaşalı sanayiciler olarak aynı gemide olduklarını, bu yüzden meydana getirilen karşılıklı iyi niyet ortamını sürdürmek istediklerini söyledi. Bölgenin büyüme trendinde olduğunu ve tanısalar da tanımasalar da KOSBİ’de faaliyete geçen hangi firma olursa olsungurur duyacaklarını ifade eden Yöndem, “Kamil beygöreve geldiğinden beri ilişkilerimiz üst seviyeye çıktı. Biz kendisini bir ağabey gibi görüyoruz.Kamil beyin başlattığı Ortak Akıl bilgilendirme toplantılarının çok faydalı olduğunu düşünüyoruz.Sürdürülmesiniistiyoruz. Ayrıca,bir sorun olursa da kol kırılır yen içinde kalır anlayışıyla sorunlarımızı kendi içimizde çözme taraftarıyız. KESİAD ile KOSBİ’nin et tırnak gibi olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.