Kemalpaşalı sanayicilerden Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret

Kemalpaşalı sanayicilerden Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret

KESİAD Seçil Beydemir Kaynak başkanlığındaki yeni yönetimi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ni (KOSBİ) ziyaret ederek KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk ile görüştü. 

Kemalpaşa Sanayicileri ve İş İnsanları olarak Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) ile KOSBİ’nin yakın ilişki içinde olmasını önemli ve değerli bulduklarını söyleyen KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Beydemir Kaynak, “Şubat ayında başladığımız görevimizde ilk ziyaretçimiz KOSBİ yönetimi olmuştu, pandemi şartlarının esnemesiyle biz de iadeyi ziyaret yapmak istedik” dedi. 

İsteklerini ilettiler

Kemalpaşalı sanayicilerin üyesi olduğu KESİAD ile KOSBİ’nin ilişkilerinin son derece yapıcı ve sağlıklı olduğunu ve bunu devam ettirmek istediklerini belirten KESİAD Başkanı Kaynak, “Bu süreçte özellikle KOSBİ iştirakçisi sanayicilerimizin istek, arzu ve beklentilerini KOSBİ yönetimine ulaştırmada görev üstlenmeyi de sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz. Bu maksatla özellikle altyapıyla ilgili beklenti ve istekleri bir dosya halinde KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk’a teslim ettik” dedi. 

“KESİAD değerli bir STK”

KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk ise bölgede yürütülen çalışmalar hakkında KESİAD’a bilgi vererek, projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bölgede kanalizasyon, yol yapım, su ve elektrik konularında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten KOSBİ Başkanı Porsuk, “Bu anlamda KOSBİ iştirakçisi sanayicilerimizle sürekli dirsek teması halindeyiz. Ancak Kemalpaşalı iş insanlarının üyesi olduğu KESİAD son derece değerli bir STK. Onların fikirleri de bizim çok önemli. Kendilerine her türlü desteği vermeye ve birlikte yeni projeler üretmeye hazırız. Öneri ve taleplerini de her zaman olduğu gibi titizlikle değerlendiriyoruz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.