Kemalpaşalılar ilçeyi çöp deposuna çeviren Karakayalı'ya tepkili

Kemalpaşalılar ilçeyi çöp deposuna çeviren Karakayalı'ya tepkili

Kemalpaşalılar, ilçedeki çevre kirliliğine karşı Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya tepki gösterdi.

MEDYA EGE - Uzun süredir Medya Ege tarafından gündeme taşınan Kemalpaşa'daki çevre kirliliği sorunu devam ediyor.

Vatandaşlar ilçe sınırları içerisine bırakılan çöp, moloz, hafriyat ve diğer atıklardan dolayı Kemalpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya tepki gösterdi.

Belediyenin çöp kamyonlarının dahi ilçeye çöp döktüğünü söyleyen vatandaşlar, yerel yönetim eliyle çevrenin kirletilmesine tepki gösterdi.

whatsapp-image-2023-05-27-at-15-54-35.jpeg

Birçok hafriyat ve çöpün zaten ilçeye depolandığını hatırlatan vatandaşlar, yerel yönetimin de çöp depolamasına şu sözlerle tepki gösterdi; "Kemalpaşa denetimsizlik yüzünden çöp depolama alanı oldu. Yetmezmiş gibi, Kemalpaşa Belediyesi de ilçeyi çöp depolama alanı olarak kullanıyor. Başkan Karakayalı, bu ilçenin temizliğinden sorumlu değil mi? Neden yönettiği ilçeyi çöp depolama alanı olarak kullanıyor? Kemalpaşalılar olarak bunu hak etmiyoruz. Zaten seçimlerde halkın tavrı belli oldu. Başkan Karakayalı, lütfen temiz çevrede yaşama hakkımıza sahip çıksın."

Yerel yönetim tarafından ilçenin atıklardan temizlenmesini talep eden vatandaşlar, ilçedeki kötü görüntüden ve kokudan rahatsız olduklarını ifade ederek bu durumun çevre ve insan sağlığını olumsuz etkilediğini vurguladı.

whatsapp-image-2023-03-05-at-18-13-17-2.jpeg

Hafriyat ve çöp kamyonlarının, atıkları ilçe merkezlerine boşaltmasını istemediklerini dile getiren vatandaşlar belediyenin bu konuda gerekli olan hassasiyeti göstermediğini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-03-05-at-18-13-18.jpeg

Gazetemize konuşan bir vatandaş belediyeye ve Belediye Başkanı Karakayalı'ya tepkisini şu sözlerle gösterdi:

"Kemalpaşa, İzmir'in en güzel köşelerinden biri. Fakat ilçemiz denetimsizlik yüzünden artık bir çöplüğe dönüştü. Doğa alanlarımız, yaşam alanlarımız hafriyat depolama alanı. Burada zehir solumak istemiyoruz. Başkan Karakayalı artık sesimizi duysun. Çöpünden, molozundan bıktık artık başkan. Yaşam alanlarımız bir an önce bu hafriyatlardan temizlenmeli."

whatsapp-image-2023-03-05-at-18-13-18-1.jpeg

img-6504.jpg

img-6524.jpg

img-6538.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.