Kemalpaşa'nın ilk üniversitesi büyümeye devam ediyor

Kemalpaşa'nın ilk üniversitesi büyümeye devam ediyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın "Üniversite hayalimiz gerçek oldu" sözüyle eğitim hizmetine açılan İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Kemalpaşa yerleşkesi, büyümeye devam ediyor.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın görev süresince sağladığı en önemli hizmetlerden biri olarak belediye ve İzmir Demokrasi Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile önceki dönemlerde, belediye binası olarak kullanılan bina, İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne tahsis edilerek ilçeye kazandırılan ilk üniversite olmuştu.

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın "Üniversite hayalimiz gerçek oldu" sözüyle eğitim hizmetine başlayan üniversite yerleşkesi, ilk olarak Ulucak'ta, 11 Ekim 2021 yılında ders başı yapmıştı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Başkan Karakayalı, üniversitenin büyümeye devam ettiğini belirterek, "İzmir Demokrasi Üniversitesi ve belediyemiz arasında gerçekleştirilen protokol ile farklı bölümlerde okuyan yüzlerce öğrenci 11 Ekim 2021’de Ulucak’ta ders başı yaptı. Üniversite, belediyemize ait alanların tahsisi ile büyümeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

gbdm6xfxiaadhho-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.