Kemalpaşa’nın Kurtuluşunun 98. Yıl Dönümü Kutlandı

Kemalpaşa’nın Kurtuluşunun 98. Yıl Dönümü Kutlandı

Kemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları Kemalpaşa Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya başta olmak üzere, çeşitli kamu kurumları amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

dsc_8793.jpg
Törende, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Kemalpaşa’nın kurtuluşunun 98. Yıl dönümü ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Karakayalı konuşmasında, ‘’Bugün Kemalpaşa’nın bağımsızlık yolundaki direniş destanını yazdığı gündür. Kemalpaşa’nın kurtuluşuna sahne olan 8 Eylül zaferi, kurtuluş seferberliğinin başladığı ve Anadolu’nun tümüyle bağımsızlık kazandığı direniş sürecini başlatmıştır. Kemalpaşa’nın ve ülkemizin emperyalizmden kurtuluşunu sağlayan zaferin 98. yılında, aynı şiarla Ulu Önder Mustafa  Kemal Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık ve özgürlük meşalesi ellerimizde, yarınlara güvenle ve coşkuyla yürüyoruz. Bugünleri bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve her türlü zorluğa rağmen insanlık tarihinin en büyük direnişini gerçekleştirenleri, minnet ve rahmetle anıyorum. Onların dirayeti ve cesaretinin hepimize ilham kaynağı olmasını temenni ediyorum. 8 Eylül’ümüz kutlu olsun! Bütün cihan işitsin ki artık Kemalpaşa hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır. Yaşasın Kemalpaşa! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! ’’ İfadelerini kullandı.

dsc_8774.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.