KEMALPAŞA’YA 11 ADET YENİ DÜĞÜN SALONU

KEMALPAŞA’YA 11 ADET YENİ DÜĞÜN SALONU

Kemalpaşa Belediyesi kente değer katmaya devam ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi’nin yatırım planları içerisinde bulunan  Düğün Salonları tek tek faaliyete geçmeye başladı. Sütçüler ve Çambel’de yapılan Düğün Salonları’nda sona gelindi.
 
Kemalpaşa’daki vatandaşların yoğun isteği üzerine, İlçenin sosyal hayatını zenginleştirmek ve düğünlerin yaz kış kapalı salonlarda da yapılmasını sağlamak amacıyla Sütçüler ve Çambel’de inşaatına başlanan düğün salonlarına yenileri eklendi. Ören, Örnekköy, Akalan, Yukarı Kızılca, Yiğitler, Torbalı yolu üzeri iki adet ve Ulucak kır düğün salonu iki adet olmak üzere toplamda 11 adet yeni düğün salonu Kemalpaşa halkının hizmetine sunulmuş olacak.
 
Kemalpaşa Belediyesi’nin  mahalle ve köylere yapacağı  düğün salonları hakkında; vatandaşların beklentilerini karşılayacak düzeyde olacağı bilgisini veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Şu anda ilçemizin farklı noktalarında düğün salonlarıyla ilgili proje çalışmalarımız tamamlandı. Sütçüler ve Çambel bitmek üzere, çevre düzenlemeleri yapılıyor. Akalan Düğün Salonu çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki günlerde içinde her türlü detayın düşünüldüğü düğün salonlarımızı hizmete açacağız. İlçemizin sosyal hayatını zenginleştirecek ve kente değer katacak hizmetleri halkımız için üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.