Kemeraltı için Selvitopu'na destek talebi

Kemeraltı için Selvitopu'na destek talebi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ettiler.

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği (KEESDER) Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Selvitopu,  Kemeraltı’nın İzmir’in ortak değeri olduğunu vurgulayarak, buranın cazibe merkezi olması için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Dernek Başkanı Ümit Kaya ise ziyaretçi sayısının artırılması için Başkan Selvitopu’ndan destek istedi.

“Kemeraltı’na hizmet, İzmir’e hizmet” sloganıyla ilçe belediyelerini ziyarete Karabağlar Belediyesi’nden başlayan Dernek Başkanı Ümit Kaya ile yönetim kurulu üyeleri Emre Bala ve Murat Buyrukçu , Başkan Muhittin Selvitopu’ndan  Kemeraltı’na ziyaretçi sayısının arttırılması için destek istedi. 

Başkan Selvitopu hep yanımızda oldu

Kemeraltı’nda 12 bin esnaf, 65 bin istihdamın bulunduğunu belirten Kaya, “Kemeraltında çalışmaya gelen  her ilçeden çok sayıda insan var. Ben de Karabağlar’da oturuyorum. Onun için ilk ziyaretimizi Başkan’ımıza yaptık. Ayrıca Kemeraltı’na gelen ziyaretçi sayısını arttırmak için fikirlerimizi söyledik. Başkanımız sağ olsun zaten geçmiş dönemde de Kemeraltı ile ilgili çalışmalarda bulunmuştu. Kendisiyle görüşmemiz çok olumlu geçti. Destek vereceğini söyledi.” diye konuştu.

Bize düşen görevi yerine getiririz

Kemaraltı’nın İzmir’in en büyük açık alışveriş merkezi olduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Emre Bala ve Murat Buyrukçu’ya teşekkür etti. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın şaşalı günlerine yeniden kavuşmasını temenni eden Başkan Selvitopu, bölge esnafına da bol kazançlı günler diledi. Selvitopu, “  Kemeraltı İzmir’in ortak değeri. Böylesine önemli tarihi bir çarşının özlemini duyduğu canlılığa yeniden kavuşması, esnafın da ekonomik olarak derin nefes alması için yerel yönetimler olarak bizlere düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız. Ekonomik güçsüzlüklerin giderek arttığı, yaşam koşullarının giderek ağırlaştığı ülkemizde umarım Kemeraltı yine İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden biri olur ve esnafımız da bu sayede arzu ettiği bereketi yakalama fırsatı bulur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.