Kenan Doğulu İkinci Yüzyıl Marşını ilk kez İzmir'de söyleyecek

Kenan Doğulu İkinci Yüzyıl Marşını ilk kez İzmir'de söyleyecek

İzmirliler, Kenan Doğulu’nun sahne alacağı konserle Cumhuriyet’in 100. yaşını selamlayıp 2. yüzyılı birlikte karşılayacak.

29 Ekim Pazar günü saat 13:00’te başlayacak Cumhuriyet Gençlik Etkinlikleri, Kültürpark’ta gerçekleştirilecek. Kutlamaların önemli bir ayağı olarak; yapay zekâ sayesinde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile fotoğraf çekilmek mümkün olacak.

28102023-14565-5.jpg

Gençler ve çocuklar için farklı oyun alanları, zipline ile macera parkurundan farklı alanlarda atölyelere, Cumhuriyet temalı bilgi yarışmasından rengarenk boyalarla yapılacak Colour Fest’e kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Çocuklar, ayrıca, lunaparkta da İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla keyifli dakikalar geçirecek. Etkinlikler, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının unutulmaz bir parçası olacak.

bkm-event-detay-kenan-123b3099ed.jpg

29 Ekim akşamı ise İzmirliler, Kültürpark’ta Kenan Doğulu konseri ile Cumhuriyet’in 100. yaşını selamlayıp 2. Yüzyılı birlikte karşılayacak. Kenan Doğulu’nun Cumhuriyet’in 100. Yıl için yaptığı İkinci Yüzyıl Marşı da ilk kez canlı performans ile izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.