Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Spor salonunda kayıp düştüğü belirtilen sunucu hakkında öldü iddiaları ortaya atılıyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla özdeşleşen ünlü sunucu Kenan Işık, geçtiğimiz yıl bir kaza geçirdi. Spor salonunda kayıp düştüğü belirtilen sunucu hakkında öldü iddiaları ortaya atılıyor. Bu yüzden Kenan Işık son durum  hakkında bilgi almak isteyen hayranlarının sayısı artıyor. Kenan Işık öldü mü sorusu çok sık sorulmaya başlandı. Kenan Işık'ın bir an önce sağlığına kavuşup tekrar ekranlara dönmesi tüm sevenleri tarafından sabırsızlıkla beklenirken gelen acı haber ile herkes şok oldu. Kenan Işık öldü mü sorusunun cevabı bugün net bir cevap buldu. Merak ile beklenen Kenan Işık öldü mü sorusunun cevabı avukat Murat Hazinedar'dan geldi. 

KENAN IŞIK ÖLDÜ MÜ

Geçtiğimiz yıl geçirdiği ani beyin kanaması sonucu bir buçuk yıldır bitkisel hayatta olan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu hayranları tarafından çok merak ediliyor. Bu gece gelen haber ile tüm herkes derin bir acı ile sarsılsada olayın gerçek olmadığı anlaşıldı. Kenan Işık'ın avukatı olan Murat Haznedar ilk baş öldü derken daha sonra ise bu olayı yalanladı. Ünlü sunucu halen hastane kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kenan Işık öldü mü sorusu ile ilgili eşi Beril Işık, bir açıklama yaptı. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen Kenan Işık'ın tedavisine evde devam edildiği ve durumunda bir değişiklik olmadığını belirtti. Kenan Işık son durum hakkında henüz bir ilerleme olmadığı belirtildi. Geçen yıl 21 Mart'ta saunadan çıktıktan sonra düşüp beyin kanaması geçiren ve komada 1 yıl geçiren Kenan Işık'tan henüz iyi haber gelmedi. Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe götürülen Işık'ın tedavisine evde devam ediliyor. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen eşine bir özenle bakan Beril Işık'ın moralini sürekli yüksek tuttuğu belirtildi. Kenan Işık, saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpmıştı. Işık, yaşanan kazanın ardından hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Ameliyatı 3,5 saat süren Kenan Işık, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

KENAN IŞIK KİMDİR

Malatya Yeşilyurt'ta 1947 yılında doğan Kenan Işık'ın tam adı Yusuf Kenan Işık'tır. Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu olan Kenan Işık, Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğudur. Orta okul dönemlerinde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise döneminde Ankara'da okurken Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği de yapmıştır. Sanatçı, devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılı itibariyle köşe yazarlığı da yapmıştır. Köşe yazarlığı yaptığı gazeteler sırasıyla; Resmi Gazete, Yeni Yüzyıl, tekrar Resmi Gazete, Yeni Binyıl ve Akşam'dır. Televizyon ekranlarında ise başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı 'Dadı' adlı dizide rol almıştır.

2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star tv kanalında ana haber bültenini sundu.12 Haziran 2005 tarihinde haber sunmayı bırakan sunucu oyunculuğa geri döndü. Sanatçı, ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomen yarışmalar arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının halen sunuculuğuna devam etmektedir, ama sunuculuğu geçirdiği beyin kanaması sebebiyle yarım kalmıştır.

PINAR ALTUĞ: AİLESİYLE GÖRÜŞTÜM, YALAN

Ancak ilerleyen saatlerde durumun öyle olmadıığ, Kenan Işık'ın hayatta olduğu bizzat ailesi tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu. Pınar Altuğ, Kenan Işık'ın ailesiyle görüşerek, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı ve Kenan Işık'ın ölmediğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.