Kenan Vural’dan yeni klip müjdesi

Kenan Vural’dan yeni klip müjdesi

Türk rock müziğinin önemli temsilcilerinen Kenan Vural, solo çalışmalarının yer aldığı “Ya Herro” albümünü Ağustos ayında dinleyicisi ile buluşturmuştu

Türk rock müziğinin önemli temsilcilerinen Kenan Vural, solo çalışmalarının yer aldığı “Ya Herro” albümünü Ağustos ayında dinleyicisi ile buluşturmuştu. İlk kurduğu grup Serüven ve sonrasında Yüksek Sadakat ile kaydettiği albümler ve teklilerden sonra solo projesinde de başarı elde eden Vural, albümün devamı için stüdyo çalışmalarına hız kesmeden başladı.

kenan66.jpg

Albüm içerisinde söz ve müziği Kutlu Özmakinacı’ya ait olan Yüksek Sadakat’in hit şarkılarından “Kafile” nin yeniden yorumunun yanı sıra Kenan Vural’ın söz ve müziğini yazdığı “Baba”, “Doyamadım” ve “Çağla Çiçekleri” şarkıları da bulunuyor. “Baba” ve “Çağla Çiçekleri”nin aranjesinde Akın Eldes, “Doyamadım” ve “Kafile”nin aranjelerinde ise Kenan Vural’ın imzası var. Babasına ithafen yazdığı ve video klibinde çocukluğundan görüntüleri de kullanan Vural, “Doyamadım”da ise bir ayrılık hikayesini konu etti. İmre Haydaroğlu yönetmenliğine kliplendirdiği “Doyamadım” ve “Baba”dan sonra Vural, “Kafile”ye de klip çekileceğinin müjdesini verdi.

indir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.