KENDİMLE RANDEVU'YA BÜYÜK İLGİ

KENDİMLE RANDEVU'YA BÜYÜK İLGİ

NATURAL –Beden ,Zihin ve Ruh Sağlığı Festivalinde Esra Dereobalı & Farkındalık Atölyesi düzenlediği  ‘’KENDİMLE RANDEVU ‘’ konulu söyleşisine büyük ilgi.

2-3 ARALIK 2017 tarihlerinde Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde  düzenlenen NATURAL –Beden ,Zihin ve Ruh Sağlığı Festivalinde Esra Dereobalı & Farkındalık Atölyesi düzenlediği  ‘’KENDİMLE RANDEVU ‘’ konulu söyleşi  izleyicilerinden  büyük ilgi gördü.Söyleşide uzman Regresyon terapisti Esra Dereobalı yaşamımızı yöneten davranış kalıplarını, aldığımız kararların bilinç altı- bilinç dışı kodlardan hangisiyle aldığımızı , bu konularda kendimize ulaşılabilirliğimiz nelerdir ? sorularına kısa bir oyun molasıyla cevaplar verebilmemizi sağladı.


90 kişinin aynı anda oynadığı  bir oyunda herkesin bilinçdışıyla bu denli kolay ve eğlenceli bir oyun sayesinde buluşması katılımcıları şaşırttı.Festival kapsamında ziyaretçilerle birebir iletişim kuran Esra Dereobalı  Farkındalık  Atölyesi  ,ziyaretçileri ile kısa bir yolculuğa çıkıp biraz neşe, biraz keyif ekleyerek kendi görüş alanlarının dışını keşfetmelerini sağladı.


Esra Dereobalı ;1997 de Hacettepe’den mezun olduktan kısa bir süre sonra kendi terapi merkezini kurmuş kendi geliştirdiği altın çağ metodu ile handikaplı çocukların gelişimlerinde ciddi farklar yaratmış 2012 den itibaren farkındalık atölyesi kapsamında yetişkin çalışmalarını sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.