KENDİSİNİ ISIRAN KEDİYLE BARIŞTI

KENDİSİNİ ISIRAN KEDİYLE BARIŞTI

3 yıldır doyurduğu sokak kedisi tarafından saldırıya uğrayıp hastanelik olan Gazeteci Şerife Bekman kendisine gelir gelmez ilk yaptığı iş sabıkalı kediyle bir araya gelmek oldu.

3 yıl boyunca her gün doyurduğu sokak kedisi tarafından uğradığı saldırı sonucu hastanelik olan Gazeteci Bekman hastaneden taburcu olur olmaz yaptığı ilk iş kendisine zarar veren kediyle bir araya gelmek oldu.

saldiri4.jpg

Doğuştan hayvansever olduğu herkesçe bilinen Bekman, “Bu olayda tek korkum hiçbir aşısı olmayan bir kedi tarafından zarar görmüş olmamdı. Yoksa evdeki aşılı kedilerim tarafından günde 10 kez saldırıya uğruyorum. Bunun aşısının olmadığını bildiğim için biraz panikledim” dedi.

Saldırı sonrası bir araya geldiği ve adını ‘Tanrı Misafiri’ koyduğu sokak kedisine karşı daha temkinli olduğu gözlenen Bekman, sevenlerini uyararak, “Lütfen geçmişini bildiğiniz kedilerin asırması yada tırnaklaması sonucu hemen en yakın sağlık kuruluşuna gidiniz. Aşılarınızı yaptırınız” dedi

Kedi saldırısı sonucu sıkıntılı günler geçiren Bekman duyulmasıyla birlikte kendisini arayan, geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederek, “Özellikle İstanbul’dan aldığım dilekler beni çok mutlu etti. Eşimin memleketi tarafından sevilmiş olmam bana bu gerçeği de görmeme fırsat verdi. Arayan, yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Gelini olduğum İstanbul’a yürek dolusu sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.