Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi, “Tam Not” aldı!

Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi, “Tam Not” aldı!

Kent A.Ş.’nin tesislerinde ve marketlerinde satışa sunduğu et ve et ürünlerinin üretimi “Kent A.Ş.Et Üretim Tesisi’nde” yapılıyor.

Pandemi sonrasında aldığı önlemler ile Karşıyaka’da “Turuncu Çember” almaya hak kazanan ilk kurum olan Kent A.Ş. kamuoyundan olumlu tepkiler almıştı. Üretim tesislerinde de hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kent A.Ş., İzmir İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerden tam not aldı. 

haber-fotografi-(1).jpeg

“GÜNLÜK İKİ OLAN TESİS DEZENFEKSİYONUNU DÖRDE ÇIKARDIK”

Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’nde Covid-19 sonrası alınan önlemler hakkında konuşan Veteriner Hekim Selin Kulaksız “Korona dönemi dışında da et üretim tesislerinde dezenfeksiyona ve hijyene çok önem verilmelidir. Tesisin içi 12 derece veya altında olmalıdır. Korona döneminde et üretim tesisimizin girişine hijyen bariyerleri yerleştirdik ve ateş ölçümü yaptık.  Çalışan arkadaşlarımız; kolluk, eldiven,  bone maske ve siperlik ile çalışmalarına devam ettiler. Rutin kullanımın dışına çıkarak, etlerin parçalanması ve vakumlanması sırasında sürekli olarak eldiven değişimi yapıldı. Günlük iki olan tesis dezenfeksiyonunu dörde çıkardık.” dedi. Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’nin İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı olduğunu vurgulayan Selin Kulaksız “İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından korona virüs sonrası yapılan denetimlerde, Müdürlük yetkilileri aldığımız önlemler için teşekkürlerini ilettiler.” dedi.

haber-fotografi-(2).jpeg

“ÜRETTİĞİMİZ HİÇBİR ÜRÜNÜMÜZDE KATKI MADDESİ BULUNMAMAKTADIR”

Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi hakkında da konuşan Kulaksız “Kent A.Ş. et üretim tesisi; bir parçalama ve işleme tesisidir. Dana ve kuzunun tüm parçaları (kıymalık, et, bonfile vb.) hazırlandıktan sonra vakumlanarak; hem restoranlarımıza, hem de Kent Marketlerimize gönderiliyor. Marketlerimize gönderdiğimiz etler satış için hazırlanırken, restoranlarımıza spesiyal ürünler hazırlanabiliyor. Deneyimli kasaplarımız tarafından işlenmiş ürünler yapılıyor. Bu ürünler hem restoran ve kafelerimizde hem de marketlerimizde satışa sunuluyor. Ürünlerimiz;  fermente sucuk, blok kavurma, ızgara köfte, İnegöl köfte ve hamburger köftesinden oluşuyor. Ürettiğimiz hiçbir ürünümüzde katkı maddesi bulunmuyor.” diyerek sözlerini bitirdi.


    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.