Kent A.Ş. ve TİDER iş birliği ile 3 bin koli yardım dağıtılacak

Kent A.Ş. ve TİDER iş birliği ile 3 bin koli yardım dağıtılacak

Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) ve Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. iş birliği ile ihtiyaç sahibi Karşıyakalılara Ramazan Ayı’nda 3 binden fazla koli gıda yardımı yapılacak. 

TİDER, Coca-Cola Türkiye’nin desteği ile hayata geçen Ramazan kampanyası kapsamında Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ile 7,5 ton temel gıda ürünü paylaştı. Ramazan ayında toplanan yardımlar, birçok aileye umut olacak. İhtiyaç sahibi Karşıyakalı üç bin aileye Ramazan kolisi yardımı yapılacak. Kent A.Ş. tarafından verilen Kent Market Kartlar’ı muhtarlara teslim edildi. Alan elin veren eli görmediği sistemde muhtarlar kartları, belirledikleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. Ramazan kolileri gıda ve hijyen malzemelerinden oluşuyor. 14 ürünün yer aldığı koliler temel ihtiyacı karşılamaya yönelik hazırlanıyor.

Kent A.Ş., Kent Marketler aracılığı ile Karşıyaka’nın dar gelirli kesimine yönelik gıda yardımı hizmetine yaklaşık bir yıl önce başlamıştı. Birinci önceliği alım gücü zayıf olan vatandaşlara Kent Market Kart ile destek olmak olan Kent A.Ş. başlangıç olarak 170 adet Kent Market Kart’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış, yardımlar çığ gibi büyüyerek bu sayı 328 aileye çıkmıştı. İhtiyaç sahipleri gelen SMS doğrultusunda 15 günde bir gıda yardımlarını Kent Marketlerden almaya devam ediyor.

foto2-003.jpeg

“İYİLİK BULAŞICIDIR”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay: “’İyilik bulaşıcıdır.’ sözünü Karşıyaka’da artık daha çok duymaya başlayacaksınız. TİDER ile beraber Kent A.Ş. marketlerinde çok güzel bir uygulama başlattık ve Karşıyaka'da iyilik çığ gibi büyümeye devam ediyor. Zor zamanlar birbirine omuz vererek geçer bunu biliyoruz. O yüzden TİDER ile iş birliğimiz artarak devam edecek. TİDER’e Karşıyaka’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere yardımlarınızla Karşıyaka Dayanışma Platformu’na da destek olabilirsiniz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.