Kent Temizliği işçilerinden ihtiyaç sahiplerine destek

Kent Temizliği işçilerinden ihtiyaç sahiplerine destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi Katık Atık Yönetim Dairesi, Kent Temizliği Şefliği çalışanları, aralarında topladıkları parayla dar gelirli mahallerde ekmek dağıtımı yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Katık Atık Yönetim Dairesi, Kent Temizliği Şefliği çalışanları bu kez hayır için bir araya geldi. Ramazan ayı dolayısıyla aralarında para toplayan temizlik işçileri, dezavantajlı mahallelerde yaşayanlar için harekete geçti. Aralarında topladıkları parayla alınacak 3 bin ekmeği söz konusu mahallerde dağıtımı için Emirsultan Mahalle Muhtarı Hüseyin Heptepe'ye teslim eden çalışanların bu jesti Muhtar Heptepe'yi de duygulandırdı.

vatandaslarin-yuzlerinin-buzlanmasi-ricasiyla-1.jpeg

'ÖRNEK OLMALI'

Heptepe, birlik ve beraber ayı olan Ramazan'ın adına yakışır bu hareket nedeniyle çalışanları tebrik ederek, “Emekçi kardeşlerimizin bu davranışının tüm yöneticilere, bürokratlara ve iş insanlarına örnek olmasını diliyoruz” dedi. Ekmeklerin Emirsultan Mahallesi'nde yeni açılan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Ekmek Büfesi'nden yapılacağını da vurgulayan Heptepe, “Bağışta bulunan bu emekçi kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Açıkçası gelip de böyle bir girişimde bulunmak istediklerini bana söylediklerinde hem şaşırdım hem de mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

huseyin-heptepe.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.