Kente “Güzellik Fuarı” kazandıralım

Kente “Güzellik Fuarı” kazandıralım

İZTO Meclis Üyesi Nurcan Altunkaynak, estetik ve güzellik merkezleri başta olmak üzere sektöre yönelik projelerinin hazır olduğunu söyledi.

İZTO Meclis Üyesi Nurcan Altunkaynak, estetik ve güzellik merkezleri başta olmak üzere sektöre yönelik projelerinin hazır olduğunu söyledi. İzmir’de ‘Güzellik ve Estetik Fuarı’ düzenlenmesi gerektiğini de belirten Altunkaynak, “Ancak bu denli büyük projeler için hem Oda’mızın hem de üyelerimizin desteğini bekliyoruz” dedi. 

İzmir Hilton Oteli’nde biraraya gelen İZTO güzellik ve estetik Merkezleri ile kuaför ve kuru temizleme sektörü üyeleri hem sorunlarını konuştu hem de yeni projelerini değerlendirdi. Komite Başkanı ve İZTO Meclis Üyesi Nurcan Altunkaynak, tanıtım çalışmalarındaki sıkıntılardan, kullanılan cihazlara yönelik kısıtlamalara kadar çeşitli sorunların bulunduğunu fakat morallerini yitirmeden yeni projeler üreterek çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. 

“FUAR HAYALİMİZ VAR”

İzmir’i güzellik ve estetik alanında önemli bir konuma getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Altunkaynak, henüz tam anlamıyla başarılı olamadıklarını açıkladı. Bu denli büyük bir proje için İZTO’nun da destek vermesi gerektiğini aktaran Altunkaynak şöyle konuştu: “Komite olarak yapmayı hedeflediğimiz projelerin yanı sıra kentte ses getirecek büyük projelere de imza atmak istiyoruz. Örneğin, “Güzellik ve Estetik Fuarı gibi İZTO yönetimiyle işbirliği halinde hayata geçirilecek projelerimiz var. Fakat bunun için tüm üyelerin yönetimle uyumlu, işbirliği içinde çalışması gerekmekte. Bizler bu uyumun ve işbirliğinin İZTO seçimlerinin ardından oluşacak yeni yönetimle tekrar yükselişe geçeceğine ve çoğu kişinin ‘hayal’ olarak nitelendirdiği projeleri hayata geçirebileceğimize inanıyoruz.” 

“KENTİMİZDE DÜZENLEYEBİLİRİZ”

Komitenin önceki dönem başkanlarından Akşit Ersoy ise, toplam 224 firmadan oluşan komitede ağırlığın bay-bayan kuaförleri ile güzellik merkezlerinden oluşturduğunun altını çizdi. Üyelerin istekleri doğrultusunda etkinlik ve fuar takvimlerinin oluşturulduğunu da belirten Ersoy, “Ticaret Odası, sektörlerin tanıtımı noktasında oldukça güçlü bir konumda. Bizler de Oda’nın bu gücüyle fuarlara katılabilir veya kentimizde fuarlar düzenleyebiliriz” ifadelerini kullandı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.