Kentin su yönetimi uygulamaları için bilimsel dayanışma

Kentin su yönetimi uygulamaları için bilimsel dayanışma

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Köseoğlu, kentin su yönetiminde bilimsel gelişmelerin ve yeni teknolojilerin kullanılması konusunda meslek odalarının birikimlerinden yararlanmaya ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

İZSU Genel Müdürlüğü kentin iki meslek kuruluşu Jeoloji Mühendisleri Odası ve Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir şubelerinin yöneticilerini ağırladı. Her iki ziyarette de bilimsel çalışmalar konusunda işbirliğine yönelik görüş birliğine varıldı.

whatsapp-image-2022-10-07-at-21-21-24-3.jpeg

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Önalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Çağlar Özbüyük ve Hüseyin Uytun’u ağırlayan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ardından Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Sinancan Öziçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaman’la görüşme yaptı.

İZSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Köseoğlu, yürüttükleri faaliyetlerin her aşamasında meslek odalarının görüş ve önerilerinden faydalanmaya açık olduklarını ifade etti. Görüşmelerde kurumsal işbirliğine yönelik adımlar atılması konusunda da fikir birliğine varıldı.

whatsapp-image-2022-10-07-at-21-21-24-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.