Kentsel Dönüşüm için ücretsiz danışmanlık!

Kentsel Dönüşüm için ücretsiz danışmanlık!

İzmirli inşaat firmasından örnek hizmet.

Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan çarpık kentleşme ve plansız yerleşim düzeni beraberinde birçok sorunu beraberinde getiriyor. İnşaat ve yapı sektörünün İzmirli temsilcilerinden Yalı Yapı bu konuda ev sahiplerine ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek alanında örnek bir hizmete imza atıyor. "Kentsel dönüşüm konusunda aklınıza takılan her şeyi siz sorun biz cevaplayalım" diyen firma internet sitelerinde şu açıklamada bulundular:

"Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan çarpık kentleşme ve plansız yerleşim düzeni beraberinde birçok sorunu beraberinde getirmektedir. İnsanların yaşam standardının yükselmesi için gelişen çağa her konuda olduğu gibi bu konuda da ayak uydurmak gerekmektedir. Bu sorun karşısında gerekli çözüm ise kentsel dönüşüm İzmir projeleridir.

Huzurun olmazsa olmazı olan sosyal alanlar ve modern yapılar günümüzde bu projelerle hayat bulmaktadır. Sorunlu alanların daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için iyileştirme projeleri şarttır. Gelişen teknoloji eşliğinde yeni inşa teknikleri ortaya çıkmıştır. Depreme dayanıklı yapıların önemi gün geçtikçe ortaya konuyor. Bölgede yaşı 50 ye varan binalar ciddi risk teşkil etmektedir. Özellikle Gölcük depremi gibi bir faciayı tekrar yaşamamak eminiz ki; hepinizin en temenni arzusu. Hele ki deprem risk faktörü olarak çok tehlikeli alanda bulunan ülkemiz için… Devlet tarafından üstüne düşülen bu gerçek yavaş yavaş çözüme kavuşturuluyor. Halka sağlanan kolaylıklar ve ekonomik destek bunun en büyük kanıtıdır. Bunun yanı sıra Karşıyaka ve Bostanlı sahili gibi alanlar İzmir şehrinin en güzel yerlerinden olmasına rağmen çarpık kentleşme burada da baş göstermiştir.

İzmir’de kültür denince akla ilk gelen yer olan Karşıyaka ilçesi için şimdi kentsel dönüşüm zamanıdır. Her türlü kültür sanat etkinliğinin yapılmasına olanak sağlayan bu güzide alanları tekrar eski ihtişamına kavuşturmak için kentsel dönüşüm İzmir projeleri kaçırılmaz bir fırsattır. Çocuklarınız Bostanlıda hafif esinti eşliğinde bir yaz yürüyüşünün tadını almalıdır. Ya da sahile inip dalgaların sesini hissedebilmelidir. Bunun yanı sıra bu sürecin düzgün işlemesi için profesyonel bir ekip tarafından yürütülmelidir. Çünkü bu tür yaşam standardını yükseltmeyi hedefleyen projeler insanlar için tek bir fırsattan ibarettir. Bu yüzden projeyi yapacak firma, halka güven sağlamalıdır. Firmamız başta kamu yararını gözeterek halka hizmet prensibini ilke edinmiştir. Uzman ve dinamik bir kadroyu bünyesinde barındıran firmamız sizlere hizmet için çabalıyor. Ekibimiz tasarım ve iş etiği yönünden alanında en iyi kişilerden oluşuyor. İşinde uzman kişilerle ileri teknolojiyi birleştirip hizmetinize sunuyor."

Firma sahipleri İshak Demir, Ayhan Demir ve Erhan Demir, ayrıca yaptıkları açıklamada "Bize gelen müşteriler bizim sözümüze güvenip geliyorlar. Her zaman gününde inşaatlarımızı teslim ediyoruz. Yaptığımız binalar son derece güvenlikli ve depreme dayanıklıdır. Önümüzdeki süreçte 2017 yılında kentsel dönüşüm daha da hızlanacak. Bu aşamada evi veya arsası olan kişiler bize ulaşsınlar. 26 kişiden oluşan uzman kadromuz ile ücretsiz danışmanlık hizmetimizi vermekteyiz. Gerekli olan devlet destek konularını da biz kendimiz çözüyoruz. Bugüne kadar Bostanlı, Karşıyaka ve Balıkesir ağırlıklı 20 inşaat yaptık ve bunlar bizim en önemli referanslarımızdır" sözlerine yer verdiler.

Adres: Atakent 6393 sokak no:2/A Danışma Ofisi
Telefon: 0554 719 59 59
yaliyapiinsaat.com

469bed4f-7a12-449d-8014-f769d5e4c6ed.jpg

ace6e797-91da-4915-8a17-8d27ec90169e.jpg

c62d9d56-0a10-4641-b7dc-f229bf625239.jpg

d717a9f5-1bab-4b9d-abaa-c4274c04e4de-horz.jpg

dfb761cf-b215-42f6-bcf3-cd002be42718.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.