Kent’te Sanat Söyleşileri’nden Muhteşem Final

Kent’te Sanat Söyleşileri’nden Muhteşem Final

Kent’te Sanat Söyleşileri’nin son programında oyuncu, yazar Sevinç Erbulak yazar, oyuncu, gazeteci Ayşe Erbulak ve yönetmen Semih Çelenk, Karşıyaka'nın konuğu oldu.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Haziran ayından beri herkese açık ve ücretsiz bir şekilde sanatın ve sanatçının önemini hatırlatmak adına gerçekleştirilen Kent’te Sanat Söyleşileri’nin son programı halkın yoğun ilgisiyle coşkulu bir şekilde Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda gerçekleşti.

kentte-sanat.jpeg

Ayşe Erbulak ve Sevinç Erbulak’ın konuk olarak katıldığı söyleşinin açılışında yönetmen Semih Çelenk, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy’u anarak başladı. Konuklar ve izleyiciler Ferhan Şensoy’u bir dakika boyunca ayakta alkışladı. Söyleşi’de konuklar; tiyatrodan sanata, sanattan hayata, dünden bugüne birçok konuya dair konuşmalar yaptı.

kentte-sanat-3jpeg.jpeg

Karşıyaka Belediyesi pandemi sonrası normalleşme sürecinde birçok sanatçıyı misafir etti. Düzenlendiği dokuz etkinlikte yirmiye yakın sanatçıyı Karşıyakalılarla buluşturan Karşıyaka Belediyesi, sanatın her kolundan usta isimleri ağırladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.