Kerem Ali Sürekli: 2023 çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz

Kerem Ali Sürekli: 2023 çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz

"Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı" kapsamında önceki dönem belde ve belediye başkanlığı yapan isimlerle bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "2023 çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz"

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanlığı, ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile önceki dönem belde ve belediye başkanlığı yapan isimlerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Kurulduğu günden bugüne her daim milletimizin sesi olan partimizde eski yeni demeden tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

ftmzdcmwiaeltcn.jpg

Sürekli, etkinliğe ilişkin paylaşımında "İzmir Milletvekilimiz Sn. Ceyda Bölünmez Çankırı’nın katılımlarıyla Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda Önceki Dönemlerde Belde Belediye Başkanlığı yapan kıymetli başkanlarımızla bir araya geldik. Kurulduğu günden bugüne her daim milletimizin sesi olan partimizde eski yeni demeden tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ftmzdcpwyaad9wb.jpg

Ceyda Bölünmez Çankırı ise "İl Başkanımız Sn. Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığında, yıllardır siyaset yolculuğunda beraber yürüdüğümüz, önceki dönem Belde Belediye Başkanlarımız ile bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyoruz.

ftmpdk4wqaa7usg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.