Kerem Ali Sürekli: ''Binali Yıldırım İzmir ve Türkiye İçin Büyük Bir Şanstır!''

Kerem Ali Sürekli: ''Binali Yıldırım İzmir ve Türkiye İçin Büyük Bir Şanstır!''

Ak Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Üyesi Av.Kerem Ali Sürekli, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir ve Türkiye için büyük bir şans olduğunu kaydetti. Sürekli, Ödemiş, Kiraz ve Beyda

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ı makamında ziyaret eden Sürekli, belediye başkanlarının sorunlarını ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sürekli, hafta sonu yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Kongre’de Genel Başkanlığa ve sonrada Cumhurbaşkanı tarafından Başbakanlık ile görevlendirilen Binali Yıldırım’ın bugüne kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en başarılı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı olduğuna dikkat çekerek, “Sayın Binali Yıldırım bakanlıkta göstermiş olduğu başarıyı Başbakanlık’ta da göstereceğine inancım sonsuz” dedi.

Sürekli şöyle konuştu:

“İzmir 60 yıl sonra bir başbakan çıkardı. Artık İzmir’in bir başbakanı var.  Binali Yıldırım’ın Başbakan olması hem İzmir için hem de Türkiye için büyük bir şans tır. Binali Yıldırım’ın başbakan olması hem bize hem de İzmir teşkilatında büyük bir moral oldu. Bu  moral ile hedefimiz İzmir’de Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarılı olarak çıkmak olacaktır”

Terör konusunda asla taviz vermeyeceklerini ve operasyonların bir tek terörist  kalmayana tek süreceğine vurgu yapan Sürekli, “Türkiye’yi asla böldürtmeyeceğiz. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.