Kerem Ali Sürekli, "Bu onurlu nöbet bitmeyecek!"

Kerem Ali Sürekli, "Bu onurlu nöbet bitmeyecek!"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 15 Temmuz'da İzmirlileri Konak Meydanı'na davet ederek, "Bu onurlu nöbet bitmeyecek!" dedi.

Medya Ege- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde İzmirli vatandaşları ve AK Parti teşkilatını Konak Meydanı'na davet etti. 15 Temmuz 2016'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün başlattığı darbe girişimi bastırıldı. Yaşanan acı olaylardan sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kabul edildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmirli vatandaşları ve AK Parti teşkilatını Konak Meydanı'na davet ederek, "Türkiye Aşkıyla ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nün anlam ve heyecanı etrafında tek vücut olmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

fxdskcgwyaese58.jpg
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kerem Ali Sürekli, "Bu onurlu nöbet bitmeyecek! Aynı ruh ve heyecanla; aynı kararlılıkla Konak Meydanı’nda buluşuyoruz! İzmirli hemşerilerimizi ve tüm teşkilatlarımızı Konak Meydanı’na; Türkiye Aşkıyla ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nün anlam ve heyecanı etrafında tek vücut olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.