Kerem Ali Sürekli: Çalışmalarımızı birlik içinde sürdürüyoruz

Kerem Ali Sürekli: Çalışmalarımızı birlik içinde sürdürüyoruz

"Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı" kapsamında önceki dönem belde ve belediye başkanlığı yapan isimlerle bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Çalışmalarımızı birlik içinde sürdürüyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanlığı, Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare Ve Değerlendirme Toplantılarının beşincisini gerçekleştirdi. Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, AK Parti İzmir il Başkan Yardımcısı Melek Eroğlu, AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili ile önceki dönem belde ve belediye başkanlığı yapan isimlerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İzmir’imizi hak ettiği yere taşımak için AK Parti’mizin kuruluşundan günümüze kadar davamıza omuz veren kıymetli teşkilatımız ile çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz." dedi.

fvsdjsfwqaadl2e.jpg

Başkan Sürekli, toplantıya ilişkin açıklamasında "Önceki dönemlerde partimizde görev yapmış olan il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımızla gruplar halinde periyodik olarak toplantılarımıza devam ediyoruz. 5.sini gerçekleştirdiğimiz dünden bugüne yol arkadaşlarımızla istişare ve değerlendirme toplantımızda bir araya geldik. İzmir’imizi hak ettiği yere taşımak için AK Parti’mizin kuruluşundan günümüze kadar davamıza omuz veren kıymetli teşkilatımız ile çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Enerjimiz her daim yüksek. Ülkemizi 2023 hedeflerine daha güçlü bir şekilde taşıyacağız." ifadelerine yer verdi.

fvsdjssxwaadyvo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.