Kerem Ali Sürekli, "CHP’nin bu çabası beyhudedir"

Kerem Ali Sürekli, "CHP’nin bu çabası beyhudedir"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP'ye tepki gösterdi.

Medya Ege- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e tepki gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda, Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin'in şahsına aldığı arazinin statüsünün değiştirilmesinin ardından satmasıyla gündeme gelmiş, CHP'li milletvekillerinin yoğun tepkilerinin ardından konuya ilişkin İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kaymakam Çetin hakkında inceleme ve araştırma başlatıldığı duyurulmuştu.

basliksiz-1.jpg
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den ise Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel hakkında bir paylaşım geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın tweetini alıntılayan Başkan Sürekli, "CHP’nin ‘suç bastırmakta’ üstüne yok. Karaburun’da yaptığı da tam olarak budur! Üstelik, kendi belediye başkanları sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçları ile ağır cezada yargılanmakta; hakkındaki zimmet ve haksız menfaat sağlamaktan açılan soruşturmalar sürmektedir. Şaibeye bulaştıkları her yerde, aynaya bakmaktan kaçtıkları her konuda aynı şeyi yapan CHP’nin bu çabası beyhudedir. Herkes, yaptığının bedelini ödeyecek, hukukun karşısında hesabını verecektir" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan açıklamada bulunan Mahmut Atilla Kaya ise, "16 Ekim 2020... Yolsuzlukla suçlanan CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na, CHP tam kadro destek verdi. Bir ay sonra çark edip, partiden ihraç ettiler. Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.