Kerem Ali Sürekli, Çiğlili esnaflar ile bir araya geldi

Kerem Ali Sürekli, Çiğlili esnaflar ile bir araya geldi

Çiğli Kasaplar Meydanı'nda hizmet veren esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyoruz." dedi.

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden seçilen Arif Atlıkulaç’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Konukseverliği için Atlıkulaç’a teşekkürlerini sunan Başkan Sürekli, Yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

ftruhmbwaaa-yg.jpg

Sürekli, ziyarete ilişkin paylaşımında "Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Arif Atlıkulaç’a hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Konukseverliği için Başkan Atlıkulaç’a teşekkür ediyor, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ftr38a8wiai4-ak.jpg

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından Kasaplar Meydanı'nda hizmet veren esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sürekli, "Teveccüh ve destekleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyoruz." diye konuştu.

ftr38a2wuae0fs6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.