Kerem Ali Sürekli: Gerçeğe kulak tıkayıp birbirlerini alkışlıyorlar!

Kerem Ali Sürekli: Gerçeğe kulak tıkayıp birbirlerini alkışlıyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programına ilişkin eleştirilerine verdiği yanıta sert tepki gösterdi.

Nilda Altın Okay- AK Partili isimler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ödemiş’teki çiftçi buluşmasında yapılan telefon görüşmesi ve ‘koku’ soruna tepki göstermiş, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tüm eleştirilere yanıt vermişti. Yücel’in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den hızlı bir yanıt geldi. Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada üye katılım töreni ve çiftçi buluşmasına üstü kapalı göndermede bulundu.

ak-parti-izmir-il-baskani-kerem-ali-surekli-izmir-e-su-sinaviyla-eziyet.jpg

Başkan Sürekli, konuya ilişkin açıklamasında “‘Halk’ adı altında, akrabalarını kurgulanmış kürsülere çıkarıp ezberletilmiş yalan yanlış sözler söyletmek, sadece bir kandırmacadır! CHP bunu hep yapmaktadır ve her defasında maskeleri düşse de hem suçlu hem güçlüdür. Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti de bu örneklerle doludur. Genel Başkanlarını 3 gün İzmirlilerle yüzleşmekten köşe bucak kaçıran CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi, tek bir karede dahi yoktur! Kendileri söylemiş, kendileri dinlemiştir ve gerçeğe kulak tıkayıp birbirini alkışlayanların da kimseye hayrı dokunmayacaktır!” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.