Kerem Ali Sürekli, "Güçlü bir Türkiye inşa ettik"

Kerem Ali Sürekli, "Güçlü bir Türkiye inşa ettik"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’da bir dizi temaslarda bulunarak, "Güçlü bir Türkiye inşa ettik" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; teşkilat mensupları, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. İzmir’i kırsalda ve metropolde karış karış gezip toplumun her kesimine kulak veren Başkan Sürekli, Karşıyaka’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Temasları sırasında Karşıyaka ile ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine Başkan Sürekli, yerel yönetimin verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca attığını söyledi.

unnamed-3.jpg

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’da bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığında, AK kadrolarla buluşan Başkan Sürekli, teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin her kesime hitap eden ve geniş tabanlı bir siyasi parti olduğunu hatırlatan Başkan Sürekli, “2002 yılından bu yana milletimizin güven ve teveccühünü sarsmadan, güçlü bir Türkiye inşa ettik. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, hedeflerimize emin adımlarla ilerliyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette bunu teşkilatlarımızla dava arkadaşlarımızla omuz omuza yapıyoruz.” diye konuştu.

unnamed.jpg

Yerel yönetim, verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca atıyor

İlçe teşkilatının ardından Karşıyaka Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ)’ni ziyaret eden Başkan Sürekli, Dernek Başkanı İlhami Yıldız ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Sürekli daha sonra Karşıya Çarşı’da AK Nokta standındaki çalışmalara ilişkin bilgi alıp çarşı esnafına konuk oldu. Sıcak karşılama için Karşıyaka esnafına teşekkür eden Başkan Sürekli, temasları sırasında Karşıyaka ile ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine, yerel yönetimin verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca attığını söyledi.

unnamed-4.jpg

İzmir sorunlarla boğuşuyor

Koku başta olmak üzere İzmir’in birçok sorunla boğuştuğunu kaydeden Başkan Sürekli, Karşıyaka’nın da benzer sorunlar yaşadığını ifade edip, “Temaslarımızda yerel yönetimlerin yetersizliğine ilişkin çok sayıda şikâyet alıyoruz. İzmir hepimizin malumu, peki Karşıyaka farklı mı? Maalesef değil! Trafik, stat, alt yapı, kentsel dönüşüm ve çöp gibi ana sorunlar ortada. Yerel idare bu problemleri görmüyor ve görmezden geliyor. Ama biz buna fırsat vermeyiz. Her bir konuyu yakından takip ediyoruz ve gündemde tutmayı sürdüreceğiz. Metropolde, ilçelerde, cadde ve sokaklarda her kesimden herkesle konuşuyoruz. Milletimiz her şeyin farkında ve 11 ay sonraki seçimlerde gereğini yapacaktır. Cumhur İttifakı olarak İzmir’de iddialıyız, hedefimiz ortada, saha çalışmalarında İzmirlinin teveccühünü görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz. Bize oy versin vermesin 85 milyonunun sorununu çözmekle mükellefiz, bugüne kadar böyle hareket ettik, herkesin talebine yetişmeye çalışıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun, yorulmadan, yılmadan, usanmadan hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.