Kerem Ali Sürekli: Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz

Kerem Ali Sürekli: Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla gerçekleşen Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısında konuşan İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023!" dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti İzmir tarafından düzenlenen Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ile Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve partililer katıldı.

fw5-uyjwiaet5op.jpg

Toplantı hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kerem Ali Sürekli, “Seçim İşleri Başkanlığı İstişare Toplantımızı” Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali İhsan Yavuz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, 3 kademe İlçe Başkanlarımız ve Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Hedefimiz 2023! Güçlü ve müreffeh Türkiye için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz…" dedi.

fw6bgafwyaatajt.jpg

Aydın Pehlivan ise "Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, İzmir Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, İlçe Başkanımız Ahmet Can Çelik ve teşkilat mensuplarımızla ile birlikte Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılım sağladık" ifadelerini kullandı.

fw6bgafxwaakqwa.jpg

fw5-uylx0ai8-91.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.