Kerem Ali Sürekli: İnançla nice bayram göreceğiz

Kerem Ali Sürekli: İnançla nice bayram göreceğiz

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İnançla nice bayram göreceğiz. Tüm islam âleminin, milletimizin ve hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramların birleştirici gücüne vurgu yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Köklü geleneklerimiz, bizi millet olarak birbirimize sımsıkı bağlayan güven ve inancımız diri kaldıkça; birlik ve beraberliğimizi korudukça her günümüzü bayram yapmak elimizdedir. Bu inançla, nice bayramları bu maneviyatla karşılamayı temenni ediyor; tüm islam âleminin, milletimizin ve hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Umut ve güvenle karşılıyoruz…

Başkan Kerem Ali Sürekli, mesajına şöyle devam etti; “Dünyayı sarsan ama bizi yolumuzdan alıkoyamayan koronavirüs salgınının ardından Kurban Bayramı’nı sağlıkla karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı şekilde vazifesini bu bayram gönül rahatlığı ile yapan vatandaşlarımızın ibadet ve dualarının kabulünü diliyoruz. Sabır, güçten değerlidir. Biz, bu süreçte devlet ve millet olarak hem güçlüydük hem sabırlı. Hamdolsun ki; bugüne kadar, bu dirayeti ve çalışma azmini ortaya koydukça her zorluğu aştık. İnancımızı ve birliğimizi korudukça, her müsibeti def ettik. Bunu inançla, akılla, öngörüyle, bilimle ve dava aşkıyla yaptık. Bayramların heyecanı, bizim her gün ve daim heyecanımızdır. Bayramların manevi değerleri, her gün ve daim yol göstericimizdir. Allah’ın izni, milletimizin dirayetiyle nice bayramı; engelleri aşmış, hedefinden sapmamış bir ülke olarak umut ve güvenle karşılayacağız.”

unnamed-1.jpg

Her hayat ve ülkemiz için…

“Ülkemiz, bölgemiz ve dünyanın hem ekonomik hem de toplumsal değerler açısından tarihi bir eşikten geçtiği bu dönemde, hep birlikte karşıladığımız Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” diyen Başkan Sürekli, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimiz için; coğrafyamızdaki her mazlumun hayatı için, ülkemiz için çalışmak, mücadele etmek bizim için ibadettir. 20 yılda demokrasiden eğitime, ekonomiden sağlık ve savunmaya; her bir vatandaşımızın refahı için attığımız adımlar, büyüyerek devam edecektir. Kurban Bayramı vesilesi ile ifade etmek isterim ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve iktidarımızın gücü; kimseye muhtaç olmayacak, boyun eğmeyecek kadar büyüktür. Bunu defaten gösterdik. Barışın, kardeşliğin, paylaşmanın güzelliğini ruhumuza nakşeden her bayramı huzurla yaşamayı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm islâm âleminin, milletimizin ve İzmirli hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.