Kerem Ali Sürekli: Kampımız beyin fırtınası ile geçiyor

Kerem Ali Sürekli: Kampımız beyin fırtınası ile geçiyor

AK Parti İlçe Başkanlarının tam kadro katıldığı ve yeni modellerin tartışıldığı toplantıyı değerlendiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Kampımız beyin fırtınası ile geçiyor. İzmir için yaptıklarımız ve yapacaklarımızı tartışıyor, kararlar alıyoruz." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; Yürütme Kurulu ile birlikte 30 ilçe başkanının da katılımı ile gerçekleştirdiği kampın ilk gününde “Gönül Seferberliği” ve ilçe bazlı çalışmalar masaya yatırıldı. AK Parti İlçe Başkanlarının tam kadro katıldığı ve yeni modellerin tartışıldığı toplantıyı değerlendiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Kampımız beyin fırtınası ile geçiyor. İzmir için yaptıklarımız ve yapacaklarımızı tartışıyor, kararlar alıyoruz. Bugüne kadar Gönül Seferberliği kapsamında yüz binlere dokunduk. 3. Etap Gönül Seferberliği ile daha yoğun programlarla bu yaz da alanda olacağız. Yeni açılımımız; ‘Gönül Kapısı Modeli’. İlçe başkanlarımızdan halkımızla bütünleşebileceğimiz çok değerli öneriler geldi. Ayrıca tüm canlılara ve doğaya da dokunacağız. Çevre dostu alan çalışmalarına da başlıyoruz.” diye konuştu.

unnamed-1-001.jpg

“Gönül Kapısı Modeli” ile yaşlı ve engellilere birebir destek…

Bakıma muhtaç yaşlılardan, engelli ve özellikle gençlere yönelik proje ve çalışmaların somut bir modelle hayata geçirileceğini, buna da ‘Gönül Kapısı’ adını verdiklerini belirten Başkan Sürekli, şöyle konuştu; “Metropolden kırsaldaki ilçelerimize kadar çaldığımız her kapı elbette ‘Gönül Kapısı’. Ancak bu dönem; özellikle bakıma muhtaç yaşlılarımıza ve engelli ve gençlerimize istisnasız birebir ulaşacağız. Tespitlerimizi yapıyoruz. ‘Gönül Kapısı’ ziyaretlerimizle yaşlı ve engellilerimizle birlikte olacak, hayatlarının her alanında destekler yaratacak; bizzat evlerine misafir olacağız. Bazı ilçelerimizde gençlerimizi spora yönlendirmek üzere kurslarımız başlayacak. Tüm ilçe başkanlarımızın ilçelerine yönelik planlan ve projeleri var. İzmir’de yaşanan sorunlara çare olmak, hemşerilerimizin beklentilerine cevap vermek için hızımızı ve katılımlarımızı arttıracağız. Bugüne kadar kurduğumuz köprüleri güçlendireceğiz. Ayrıca; yerel yönetimlerce ihmal edilen, yapılmayan ya da eksik bırakılan tüm alanlarda boşlukları doldurmak üzere tüm AK Parti teşkilatları olarak harekete geçiyoruz.”

unnamed-001.jpg

“Çevre Dostu” hamleler…

Yaz aylarıyla birlikte çevre sorunlarının arttığını belirten ilçe başkanları; özellikle koku, çöp gibi meselelere de AK Parti teşkilatları olarak birebir dâhil olmayı önerdi. Sokak hayvanlarına yönelik bir seferberlik başlatacaklarını söyleyen Sürekli; “İlçe başkanlarımızın kadın, gençlik odaklı toplantı ve ziyaret önerilerini değerlendirdik. Özellikle yaz aylarında koku ile birlikte öne çıkan çevre temizliği ve sokak hayvanlarının ihtiyaçları noktasında kararlar aldık. ‘Çevre Dostu’ bir model oluşturacak ve tüm ilçelerimizde uygulayacağız. İlçelerimizde çevre temizliği etkinlikleri düzenleyeceğiz. Hayatı bir bütün olarak ele alıyoruz. Şehrimizi ve yaşayanlarını bir bütün olarak görüyor, hayatlarını kolaylaştırmak üzere yeni adımlar atıyoruz. Hem genel hem yerelde İzmirlilerin ihtiyaçlarını tespite ve bu ihtiyaçlara cevap vermeye devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın kadın ve gençlik kolları aktif çalışmalar yürütüyordu. Mahalle buluşmalarında ‘Çiğdem bahane, sohbet şahane’ modelini başlatarak, yaz boyunca, her akşam mahallerimizde evlerin bahçelerinde, sokak ve parklarda sohbetlerine konuk olacağız.” diye konuştu.

unnamed-2.jpg

Vefadan güç alıp, yeniye hoş geldin…

İlçelerdeki yeni üye çalışmalarının devam ettiğini kaydeden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, vefa toplantı ve ziyaretleri sürerken, yeni üyelere yönelik hoş geldiniz toplantıları yapacaklarını da söyledi. Sürekli, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; “Vefa duygusu, partimizin en diri tuttuğu ve güç aldığı bir duygu. Bugüne kadar, önceki dönem yöneticilerimiz ve başkanlarımız başta olmak üzere davamıza emeği geçen herkesle kol kola girdik. Bu dönem, aramıza yeni katılan gönüldaşlarımızla da toplantılar yapacağız. Onlara hoş geldin diyecek; görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Bizi, pandemi dönemi hariç ne kışın soğuğu durdurdu ne de yaz aylarının kavurucu sıcakları durduracak. AK Parti İzmir Teşkilatları, ilk günkü heyecanıyla alanda olmayı sürdürürken, milletimize hizmet için yeni alanlar açmaya devam edecek.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.