Kerem Ali Sürekli, Kirazlı STK'lar ile bir araya geldi

Kerem Ali Sürekli, Kirazlı STK'lar ile bir araya geldi

Kiraz'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışarak şehrimizin sorunlarının çözümü için ortak akılla hareket ediyoruz." dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “İlçe STK Buluşmaları” programı kapsamında İzmir'in Kiraz ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya geldi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu'nun da katıldığı buluşma hakkında paylaşımda bulunan Sürekli, "Sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışarak şehrimizin sorunlarının çözümü için ortak akılla hareket ediyoruz." dedi.

fvxje6kx0aebhke.jpg

Başkan Sürekli, etkinliğe ilişkin paylaşımında “İlçe STK Buluşmaları” programımız kapsamında, Kiraz ilçemizdeki STK’ların temsilcileriyle bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışarak şehrimizin sorunlarının çözümü için ortak akılla hareket ediyoruz." ifadelerini kullandı.

fvxje6kwiaabqim.jpg

Ardından ilçede kiraz yetiştiriciliği yapan İsmail Hancı'yı bahçesinde ziyaret eden Başkan Sürekli, "Kiraz yetiştiricisi İsmail Hancı’nın bahçesindeki hasat sevincine ortak olduk. Bereketli topraklarımızı emekleriyle işleyen tüm çiftçilerimize bol kazançlar diliyorum." dedi.

fvxrj67xoamflhk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.