Kerem Ali Sürekli: Millilerimizle gurur duyuyoruz

Kerem Ali Sürekli: Millilerimizle gurur duyuyoruz

Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda hem bireyselde hem de takım halinde 5’i altın olmak üzere toplam 11 madalya kazanan milli sporcularla bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Milli sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’na Türk sporcular damga vurdu. Milli sporcular Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Sercan Demir’den oluşan Erkek Milli Artistik Jimnastik Takımı 251,25 puanla zirvenin sahibi olarak altın madalya kazandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bireyselde ve takım halinde 5’i altın olmak üzere toplamda 11 madalya kazanan Şavkar Jimnastik Spor Kulübü sporcuları İbrahim Çolak, Adem Asil ve Ahmet Önder ile antrenörleri Yılmaz Göktekin ile bir araya geldi.

unnamed-2.jpg

TÜM ALETLERDE MADALYA ALDILAR

Şavkar Jimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin’den Akdeniz Oyunları’na ilişkin bilgi alan Başkan Sürekli, “Milli sporcularımız takım halinde şampiyon oldular ve tüm aletlerde madalya aldılar. İmkân verildiğinde Türk gençlerinin neler başarabileceğini tüm dünyaya göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milli sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Sporcularımız ara vermeden yeni hedeflerini belirlemiş ve antrenmanlarını sürdürüyor. Kendisi de sporcu geçmişe sahip olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimizin eğitim hayatı olduğu kadar spor yaşamlarına büyük önem veriyor. Bu doğrultuda, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, milli sporcularımıza destek verirken, yeni sporcuların yetişmesi noktasında da spor salonlarımızda ücretsiz eğitim programları düzenliyor. İhtiyaç doğrultusunda ülkemizin dört bir yanına spor salonları, olimpik havuzlar, spor kompleksleri yapılıyor gençlerimizin spora yönelmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Tüm bu çalışmaların meyvesini uluslararası müsabakalarda topluyoruz. Gelecekte katılacakları yarışmalarda tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

unnamed-1.jpg

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Türkiye’nin diğer birçok branşta olduğu gibi cimnastikte de bir dünya markası haline geldiğini kaydeden Kulüp Başkanı Göktekin ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Sürekli’ye teşekkür edip, “Devletimizin desteğini her zaman güçlü bir şekilde görüyoruz. Ülkemize şampiyonluklar ve madalyalar kazandıran sporcularımızla gurur duyuyoruz. Antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor, ülkemize yeni madalyalar kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

unnamed.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.