Kerem Ali Sürekli, teşkilat mensuplarıyla buluştu

Kerem Ali Sürekli, teşkilat mensuplarıyla buluştu

Bergama İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "2023 hedeflerimize emin adımlarla yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel'in de bulunduğu etkinlikte konuşan Sürekli, "Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin inşasında yoğun emekleri olan gönüldaşlarımızla Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

fymeathvsamso25.jpg

Başkan Sürekli, buluşmaya ilişkin paylaşımında "Bergama İlçe Başkanlığımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla buluştuk. Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin inşasında yoğun emekleri olan gönüldaşlarımızla Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

fymeatmusae4smi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.