Kerem Ali Sürekli: Yatırımlarımızı sürdüreceğiz

Kerem Ali Sürekli: Yatırımlarımızı sürdüreceğiz

Gönül Seferberliği programı kapsamında Latife Hanım Mahallesini ziyaret eden ve Karşıyaka Lisesi proje alanını inceleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz." dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği programı kapsamında Latife Hanım Mahalle Muhtarı Selahattin Namlı ile bir araya geldi. Muhtar Namlı'dan mahallelinin sorunlarına ve taleplerine ilişkin bilgi alan Sürekli, "Kıymetli muhtarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

fz9qaecwyaevc8s.jpg

Başkan Sürekli, ziyarete ilişkin paylaşımında "Karşıyaka’mız... Gönül Seferberliği programımızın bugünkü ilk durağı olan Latife Hanım Mahallesi Muhtarlığı’ndayız. Muhtarımız Selahattin Namlı ile mahallelilerimizin talep ve önerilerine yönelik istişarelerde bulunduk. Kıymetli muhtarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

fz9pnvowaay1acq.jpg

Latife Hanım Mahallesi ziyaretinin ardından Karşıyaka Lisesi Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Sürekli, "Gençlerimizin en iyi koşullarda en kaliteli eğitimi alması için proje ve yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.