Kerem Ali Sürekli'den Buca Metrosu çıkışı!

Kerem Ali Sürekli'den Buca Metrosu çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına ilişkin açıklamalar yaptı. Sürekli, "Buca Metrosu da tıpkı diğer işleri gibi sakat doğdu" dedi.

Medya Ege- Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal olması üzerine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. Başkan Soyer'e yine burnunun dikine gidiyor diyerek eleştiren Kerem Ali Sürekli, "İşi çıkmaza, zaman ve kaynak kaybına sürükleyecek. Buca Metrosu da tarihe, ‘en büyük’ değil, ‘kayıpların ve krizlerin projesi’ olarak geçecek" dedi.

ak-parti-izmir-il-baskani-kerem-ali-surekli-bayram-mesaji.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kerem Ali Sürekli, "CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ni defalarca uyardık! Tarihin en büyük yatırımı diye duyurup şaşalı törenlerle temel attıkları Buca Metrosu da tıpkı diğer işleri gibi sakat doğdu. Buca Metrosu ihalesinin 529 Milyon TL fazla teklif veren firmaya teslim edilmesine yargı ‘dur’dedi. Soyer ise ‘Hiçbir şey çıkmaz bundan’ diyecek kadar zararda ısrarlı! Görünen o ki; yine burnunun dikine gidecek ve işi çıkmaza, zaman ve kaynak kaybına sürükleyecek. Buca Metrosu da tarihe, ‘en büyük’ değil, ‘kayıpların ve krizlerin projesi’ olarak geçecek" ifadelerini kullandı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.