Kerem Ali Sürekli’den Ramazan ayı mesajı

Kerem Ali Sürekli’den Ramazan ayı mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bugün karşılanan Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Sürekli; Ramazan ayının, huzurun, paylaşmanın ve sabrın iklimini egemen kılan çok özel bir ay olduğunu belirttiği mesajında; “Devletimiz; bu zorlu süreçte olduğu gibi, Ramazan ayında da destekleriyle milletimizin yanında, iftar ve sahur sofralarında olacaktır. Bu mübarek ayın ülkemize, tüm İslam âlemine ve insanlığa, huzur ve afiyet getirmesini; birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Ramazan Ayı’nın başlamasına ilişkin yayımladığı mesajında; “Hep birlikte 12 ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerifi karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay; kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliğin erdemini fark etmenin; yardımlaşma ve kardeşlik duygularını çoğaltmanın kılavuzudur; ‘sınanma ve arınma’  ayıdır. Cenab-ı Allah, bize bir yandan, zorluklarla ve ölümcül bir illetle baş etme gücünü verirken, sağ salim kavuşturduğu bu mübarek Ramazan ayı vesilesi ile de ‘af, arınma ve tazelenme’ fırsatını nasip etmiştir. Ne mutlu ki; Türk Milleti olarak dini ve milli duygularımızı aynı günlerde yaşama ve birbirimize kenetlenerek iyiliği çoğaltma fırsatına nail oluyoruz.’’ dedi.

Devletimizi Ramazan ayında da vatandaşın yanında

‘’Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; devletimiz Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında ve sofralarında olacaktır.’’ diye sözlerine devam eden Başkan Sürekli, ‘’İnşallah; salgın hastalıkla mücadelemiz nedeniyle aile büyüklerimizle, eşimiz dostumuzla oturamadığımız iftar sofralarını, bir dahaki Ramazan ayında çok daha büyük kalabalıklarla, bereketle hep birlikte kuracağız. Ve inşallah; koronavirüsle savaşımızda muzaffer olacak, Ramazan Bayramı’nda iki bayramı birden kutlayacağız’’ dedi.

Mübarek ayın insanlığa, barış ve afiyet getirmesini diliyorum

 Ramazan aynın hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Sürekli, ‘’Rabbim, bizleri ve ülkemizi şerden korusun; oruçlarımızı kabul etsin; yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin… Beden ve ruhlarımızın terbiye ayı olan Ramazan-ı Şerif’in faziletlerini idrak edenlerden olmayı temenni ediyor; bu mübarek ayın ülkemize, tüm İslam alemine ve insanlığa, huzur, barış ve afiyet getirmesini diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.