Kerem Ali Sürekli'den sert açıklama

Kerem Ali Sürekli'den sert açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gündoğdu Meydanındaki 9 Eylül kutlamalarında konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

MEDYA EGE- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in dün akşam 9 Eylül kutlamaları sırasında yaptığı açıklamalara sert tepki verdi.

Kerem Ali Sürekli, "Yunanistan’la ne zaman gerilim yaşansa kendini Yunan topraklarına atan, Zafer’i gölgelemeye çalışan belediye başkanı Ecdadımıza hakaret ediyor.
Derdi ne İzmir ne de İzmirli… İzmirli’nin verdiği görev ve sorumluluğu taşıyamıyor, hadsizliklerinin başka açıklaması olamaz" ifadeleri ile Soyer'e tepki gösterdi.

soyerden-9-eylul-coskusunda-son-mesaj-baris-icin-sira-bizde-h290191-ff8aa.jpg

SOYER NE DEMİŞTİ?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül kutlamalarında yaptığı konuşmada "100. yıl önceydi, bu vatanı yönetenler gaflet, delalet, hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları hiç düşünmediler. sadece ve sadece saraylarındaki saltanı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.