Kerem Ali Sürekli'den Sıtkı Şükrüer’e tepki!

Kerem Ali Sürekli'den Sıtkı Şükrüer’e tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu Başkanı Sıtkı Şükrüer’in, yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, şu ifadeleri kullandı, ‘’CHP'li Soyer'in, İzmir'in ekonomi ve kalkınmasını emanet ettiği akıl hocası Sıtkı Şükürer, aşağılayıcı yaklaşımı ve diliyle Karşıyakalı hemşerilerimizden başlamış, Balkan Göçmenleri’nden devam ederek ağır hakaretler savurmuştur. Bu, eleştiri değil; külliyen horlamaktır!

surekliden-soyere-cittaslow-metropol-tepkisi-h262388-96d79.jpg

İzmir'i İzmir yapan; şehrin aydınlık yüzü mübadilleri, Karşıyakalıları ve dâhi Anadolu'nun dört yanından gelmiş insanımızı bu şehrin ‘zararlısı’ ilan eden bu seçkinci zata söylenebilecek çok şey var! Ancak; en doğru ve en hak ettiği karşılığı İzmirliler verecektir.

Soyer‘in danıştığı akıl buysa; demokrasi anlayışı, İzmir sevgisi de tartışma götürmeyecek biçimde yerlerde demektir. Şahsın İzmirlileri aşağılayan sözlerini şiddetle kınıyor; mensubu olduğu kurumlar ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nce derhal değerlendirilmesini bekliyoruz.’’ dedi

c3c99b8d-08a0-4f36-bca3-8eef62de6131.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.