Kerem Ali Sürekli'den vatandaşlara mesaj!

Kerem Ali Sürekli'den vatandaşlara mesaj!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, vatandaşlara AK Parti'ye üye olmaları için mesaj yayımladı.

Medya Ege- "Gönül Seferberliği İçin Sen de Üye ol" sloganıyla AK Parti tarafından başlatılan üye çalışması için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, vatandaşlara çağrıda bulundu. Mesaj yayımlayan Kerem Ali Sürekli, "Bizim davamızı kutlu yapan; bu toprakların vatan oluşunda izi olan medeniyetlerin cesaretini yaşatarak, milli ve manevi değerlerimizin ruhunu koruyarak yol almak şiarıdır. Milli birlik ve beraberliği sarsılmayan, ‘Güçlü ve Bağımsız Türkiye’ hedefidir" ifadelerini kullandı.

5cbeb5c604207c1b04e22d21.webp

Kerem Ali Sürekli mesajında ayrıca şunları belirtti;

Kıymetli Kardeşim,

AK Parti; 19 yıl önce milletimizin ihtiyaçlarından ve özlemlerinden, sizlerin memleket ve gelecek hayallerinizden doğmuş bir partidir. 19 yıldır da; yine sizlerin derdine çare olmak, hayallerinizi gerçek kılmak için canla başla çalışmış, pek çok reforma imza atmış bir partidir.

Bugünlere, koparılamayan gönül bağları ile gelmiş olmamızın; milletimize ve ülkemize yılmadan, yorulmadan hizmet edişimizin; güçlenerek ve yenilenerek davamızın arkasında duruşumuzun en güçlü dayanağı; milletimizin teveccühü ve ‘AK Gönüllü’ üyelerimizin varlığı olmuştur.

Bizim davamızı kutlu yapan; bu toprakların vatan oluşunda izi olan medeniyetlerin cesaretini yaşatarak, milli ve manevi değerlerimizin ruhunu koruyarak yol almak şiarıdır. Milli birlik ve beraberliği sarsılmayan, ‘Güçlü ve Bağımsız Türkiye’ hedefidir.

Bizi her şartta ayakta tutan ve güçlü kılan;

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde; hak yolunda, haklıdan yana tavizsiz durmak, hizmet aşkıyla yanmaktır. İsteriz ki; sen de bu kutlu davanın, bu büyük yolculuğun büyük ailesine katıl… ‘Gönül Seferberliği’ adını verdiğimiz bu muazzam buluşma ve paylaşıma; AK Parti’nin AK Gönüllü üyesi olarak güç ol, ses ol… Unutma ki; yalnız taş duvar olmaz… Unutmayalım ki; başka Türkiye yok… Yeni ve büyük hedeflerle, birlikte yol yürümek dileğiyle…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.