"Kerkük Ordusunun içindeyiz, beş bin Ülkücüden biriyiz"

"Kerkük Ordusunun içindeyiz, beş bin Ülkücüden biriyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziemir ilçe başkanı Köksal Koç, düzenledikleri aşure gününde Gaziemirlilerle ve partilileriyle buluştu.

Beş bin kişilik aşure dağıtılan organizasyonda Alevi Bektaşi temsilcileri, ilçe esnafı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Ülkü Ocaklı gençler ve ilçe halkı katıldı.

Dağıtılan aşureye büyük ilgi gösteren Gaziemirliler, dualara iştirak ederken ilçe başkanı Köksal Koç ile Ülke gündemi üzerine sohbet etti. Sohbet sırasında en çok sorulan sorulardan biri de “MHP Lideri Sayın Bahçeli’nin 15 Temmuz sonrası attığı adımlar oldu. MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç da bu sorulara şöyle cevap verdi;

“Bugün hepimizin yakından şahit olduğu gibi Devletimizin ve Milletimizin etrafı şer odaklarıyla çevrilmiş durumdadır. Genel Başkanımız bilhassa 2008 yılından sonra bunu çok sık vurgulamış ve hükümetin dikkatini çekmiştir. Fakat maalesef gafil olan AKP hükümeti FETÖ ve diğer terör unsularını çok geç fark etmiş ve sonunda olanlar olmuş bugünlere kadar gelinmiştir. Bugün Habur rezaleti, Barzani’yle çekilen halaylar, Çözüm süreci garabeti ve FETÖ gerçeği anlaşılmış ama bedeli ağır olmuştur. İşte Sayın Bahçeli devletimizin tek kalesi ilan fikir yapımızla hep gereğini yapmıştır. Şimdi de etrafımız çevriliyken devleti yalnız bırakacak değildir ve bırakmamıştır. 

Bahçeli İradesidir

Bugün dikkat ederseniz, Türkiye’nin Devlet olarak attığı adımların hepsinin altında muhterem liderimizin imzası ve iradesi vardır. MHP ve Türk Milliyetçilerinin Türkiye sevdasının kutsal mücadelesi vardır. Bu irade hiçbir makamla ölçülmez, hiçbir sevda ile karşılaştırılmaz! Evet Bahçeli çizgisine gelen bir AKP hükümeti vardır. Ama dediğimiz gibi buraya gelirken ödediğimiz bedeller ağır olmuştur. Barzani piyonunun durumu ortada liderimiz bu konuda da çok uyarmıştı. Şimdi Kerkük işgal edilmek isteniyor. Biz Türk toprağını vermeyiz, vermeyeceğiz. Liderimizin beşbin kişilik ordusunda biz de varız. Görev bekliyoruz” dedi.

Alevi Sünni Hepimiz Buradayız

Son olarak düzenledikleri aşure günü için de konuşan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü. “Bugünkü Aşure organizasyonumuza gösterilen yoğun ilgi de insanımızın liderimize, partimize ve bize verdiği değerin göstergesidir. Muharrem Ayımızı kutlarken bölünmez bir bütün olduğumuzu buradan bir kere daha haykırıyoruz. İşte Alevi kan kardeşlerimiz, esnafımız, partililerimiz ve hemşehrilerimiz buradayız. Duada da, mücadelede de birlikteyiz. Rabbim bizi ayırmasın” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.